Klantenbeoordelingen

 • Coffee with a smile!

  Als kritische wereld koffie liefhebber ben je hier aan het juiste adres. Verse thee, jus d'orange en gebak is eveneens van uitstekende kwaliteit. De baristas maken graag voor jou persoonlijk een top espresso of cappuccino, gemaakt van de beroemde Boot wereld koffies (single origin, single estate). Thuis kun je die Boot koffie ervaring nogmaals beleven! Wat een heerlijke plek voor een ontmoeting, werkoverleg, krant lezen of zo maar uitrusten van een wandeling. Je voelt je er direct thuis! Prima bediening. Unieke plek!
  13-1-2015
 • Top service en klantvriendelijkheid

  Hier hebben we anderhalf jaar geleden een mooi espresso-apparaat gekocht. Toen al goed geholpen, en nu met een computerstoring weer heel vriendelijke service. Kennis van zaken met een glimlach, en heerlijke koffie, dat is waar een koffieliefhebbende klant helemaal blij van wordt.
  24-1-2014
 • Heerlijke koffie, ambachtelijk gebak en sfeer!

  Ik wist totaal niet af van het bestaan van CoffeeCulture en kwam gewoon voor een pasfoto. De leuke, niet luide achtergrondmuziek en sfeer maakte dat ik ondanks het middaguur zin kreeg in een 'latte macchiato' met gebak. Hemelse smaak; zowel de koffie als het gebak. Volgende keer ook maar eens de bonbons proberen :-) En de pasfoto was ook prima natuurlijk!
  16-1-2014
 • Lekkere koffie, heerlijke broodjes en wraps, super vriendelijke bediening

  Heerlijke koffie en broodjes/wraps. Zowel in de Vesting als op het station Naarden-Bussum. Vriendelijke bediening. Ben je in de buurt, even naar binnen gaan en wat nuttigen.
  19-11-2013
 • koffie en bediening

  Ik ben een zeer kritische koffie drinker en de cappuccino's hier zijn precies zoals ze horen te zijn. Overheerlijk! En de bediening is zeer vriendelijk en persoonlijk. Ik ben heel blij dat ik om de hoek woon!
  2-9-2013
 • Lekkere koffie en vriendelijke bediening

  Leuke ervaring bij CoffeeCulture Naarden. Heerlijke koffie en gezellige bediening. Ben je in Naarden dan is dit echt een aanrader!
  10-4-2013
Waardering:*
Onderwerp:*
Ervaring:*
Naam:*
Plaatsnaam:
Captcha validatie: *